Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

 

БИЛЕТИ  МАЧ, КОРИДА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ

 

ФЛАМЕНКО

Ако желаете да се възползвате от времето си в Мадрид, за да се насладите на една истинска феерия от движения и звуци, препоръчам ви да си резервирате предварително маса, тъй като ако отидете в самата вечер без резервация, ще останете навън. Ресторантите таблао фламенко обикновено са препълнени.  

Шоу фламенко - истинска феерия от цветове, музика и танциШоу фламенко - истинска феерия от цветове, музика и танциДва са вариантите на цени във всички тези ресторанти. Единият е: спектакъл+вечеря (фиксирано меню) - тук цените при различните ресторанти варират от 60 до 100 евро. Другият вариант да посетиш такъв ресторант е спектакъл+една напитка с малко мезе (напитката може да бъде чаша вино, бира или безалкохолно) - цените са между 30 и 40 евро в различните ресторанти.

След като решите кой вариант предпочитате, мога да ви съдействам за резервация. Спектаклите са вечерни, така че, каквато и екскурзия да правите през деня, винаги ще успеете да посетите шоу фламенко.

За големи празници като Коледа и Нова година, цените вече скачат много нагоре, тъй като тогава се организира цялостна фиеста с фламенко шоу, вечеря и празнично парти или дискотека почти през цялата нощ. 

 

КОРИДА

Ако сте любители на това уникално зрелище и сте в Мадрид в сезона на коридите (от края на март до средата на октомври), в никакъв случай не трябва да изпускате тази възможност.

Цената на билет за спектакъл корида варира между 5 и 150 € - в зависимост от мястото. Най-изгодно е някъде по средата на тези две стойности.

На уеб-сайта las-ventas.com можете да консултирате цените на входните билети, разположението на местата и да си купите билети он-лайн. Ако срещате затруднение, с удоволствие ще ви помогна.

А мога да се погрижа изцяло за билетите ви за корида, ако така предпочитате.

 

АТРАКЦИОНИ

Ако сте пристигнали в Мадрид с деца, не трябва да пропускате възможността да ги заведете в Парка на Атракционите, известен още като испанския Диснилинд, както и в Зоо-аквариума. 

На уебсайта на Дисни-парка parquedeatracciones.es  и на зоо-аквариума zoomadrid.com можете да консултирате цените и да си купите он-лайн предварително билети. Ако изпитвате затруднение, аз съм насреща.

 

ФАУНИЯ

Уебсайтът на Фауния е faunia.es. Но тъй като там системата за определяне на цените е малко сложна, ще ви улесня, като директно ви посоча цените на входните билети. В таблицата по-долу се посочват и сроковете, в които могат да се закупят тези билети он-лайн. Ако все пак срещате затруднение, ще ви помогна. 

ЦЕНИ 

За днес и утре

Отворена дата без днес и утре

2-6 дни предварително

7 и повече дни предварително

Възрастен

25,95 €

24,90 €

19,90 €

14,90 € 

Дете

19,95 €

18,90 €

16,90 €

14,90 € 

Над 65 г.

19,95 €

18,90  €

16,90 € 

14,90 € 

Инвалид

18 €

17,50 € 

16,90 € 

14,90 € 

 

 

МАЧОВЕ

Да си в Мадрид в ден, когато играе Реал или Атлетико, и да не отидеш на мача, е направо престъпление. А фанатичните запалянковци може и специално да пристигнат за някоя важна среща.

Когато играе Реал, трибуните винаги са пълниКогато играе Реал, трибуните винаги са пълниБилетите за мачовете на стадион Сантиаго Бернабеу и Уанда Метрополитано се пускат една седмица преди датата на мача за широката публика (за фен-клуба и ВИП местата се пускат по-рано). 

Мога да ви направя и тази услуга и да отида до стадиона да ви купя билетите, като предварително сте си избрали и сте ми посочили местата в схемата, публикувана на сайта на Реал. 

Но правя тази услуга вече с една уговорка: АКО МАЧЪТ НЕ Е ОТ ВИСОКА КЛАСА (Мадридско дерби, Ел Класико, Шампионска лига и пр.) От 2017 година въведоха много сложна система за закупуване на билети за такива мачове. Билетите за широката публика, освен че се пускат една седмица преди датата, могат да се закупят единствено он-лайн през сайта на Реал Мадрид, и в часа на отваряне на продажбата сайтът вече е задръстен. Има, разбира се, и различни други сайтове, които предлагат билети за съответния мач много по-рано, но и на доста по-висока цена. 

 

Внимание. Ако имате конкретно предпочитание за някое културно или друго събитие, или желаете да посетите място, неспоменато тук, с удоволствие ще ви съдействам.

Всички тези услуги - резервации и осигуряване на входни билети - ви ги правя безплатно, ако сте си поръчали при мен поне една екскурзия.

Ако желаете само тази услуга, ще ви струва 10% от цената на билетите, но не по-малко от 20 евро.