Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

 

НА ПАЗАР В МАДРИД

 

          В Мадрид има магазини практически на всички световни марки дрехи, обувки, аксесоари, детски стоки, домакински уреди и пр., освен, разбира се, националните им марки, които са на изключително високо ниво. Мога да ви помогна да се ориентирате в „океана” от магазини и да ви насоча към най-изгодните оферти, тъй като дори и в сезоните на намаленията различните магазини за една и съща стока предлагат различни отстъпки.

 

Най-големият Outlet център в Мадрид е като малко градчеНай-големият Outlet център в Мадрид е като малко градчеА ако искате да си обновите гардероба или търсите конкретно нещо марково, качествено и в същото време евтино (много по-евтино, отколкото е в България), най-подходящи са магазините Аутлет (Outlet).

Принципът на проекта Outlet, зародил се в САЩ преди около четвърт век, е разпродажба от страна на големите фирми на останалата след сезона стока. В Испания Аутлетите навлизат преди десетина години и оттогава са предпочитано място за пазаруване на повечето испанци. В тези магазини не се налага да чакаш сезона на намаленията (rebajas), в тях през цялата година се предлагат до 70% намаления на маркови стоки като Armani, Bulgary, Versace, Carolina Herrera, Custo Barcelona, Desigual, Escada Sport, Swaroski, Adolfo Domínguez, Lee, Mango , Massimo Dutti, Nike, Pepe Jeans, Samsonite, Chicco, Levi’s, Miss Sixty, Adidas, Benetton, Hugo Boss, Hush Puppies, Lottuse, Women’s Secret и още много други.

 

Трите най-големи в Мадрид центрове Outlet – с над 100 магазина на различните марки – са разположени в околностите на Мадрид, на около 30 км. Удобството да пазаруваш в тях е, че на едно място можеш да намериш всякакви артикули от най-високо качество на най-престижните марки. Витрина в "градчето" Вилидж Лас РосасВитрина в "градчето" Вилидж Лас РосасОсвен това, тези центрове разполагат с безплатен паркинг, зони за отдих и развлечения за децата, ресторанти и кафетерии, където можеш да се подкрепиш и да поемеш дъх между обиколките на магазините.

 

Ако обаче не ви се пътува извън Мадрид на пазар, мога да ви заведа в други, по-малки магазина  Outlet, разположени в самия град, в центъра или близо до него. Има Outlet на италианските модни марки, на престижната испанска Zara и много други. Там можете да намерите стока от току що отминалия сезон с намаление от 30 до 60%. Ако ви интересува конкретна марка или артикул, ще ви насоча в кой от трите големи търговски центъра Outlet или по-малки магазини в Мадрид можете да ги намерите.

 

Цена на услугата: 15 € в час, независимо от брая на хората в групата. Включва информация, съпровождане и помощ с превода. Не включва транспорт.

 

Забележка. Голяма част от магазините в Испания все още спазват така наречената „сиеста” – тоест затварят за обедна почивка. А обедната почивка на испанците обикновено продължава около 3 часа. Ще ви организирам шопинг-тура така, че да не губим време, попадайки на тези „мъртви” часове.