Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ И ТУРОВЕ ПО ЖЕЛАНИЕ

 

          Ако искате някакъв специален маршрут, който не намирате в предлаганите от мен екскурзии, на ваше разположение съм да го организирам и осъществя, в това число и многодневни турове по Испания. Само ми посочете желанието си! 

 

Испанските изби - един алтернативен турИспанските изби - един алтернативен турТук условието е само следното:

Да ме уведомите поне една седмица по-рано, ако този специален тур е еднодневен – с връщане вечерта в Мадрид. Цената му се определя според посочената тарифа за отделните турове. (виж Екскурзии)

Да ме уведомите най-малко един месец предварително, ако турът, който си поръчвате, е няколкодневен с преспиване извън Мадрид. В този случай, при подготовката на екскурзията, ще ви изработя и бюджета и ще ви го представя своевременно.

 

Алтернативни турове могат да бъдат, например, екскурзия до някои от най-известните испански винарски изби с дегустация на отбрани вина, или едно приказно пътешествие до някои от замъците на Испания

Замъците на Испания - друг алтернативен турЗамъците на Испания - друг алтернативен тур

А ако сте любители едновременно на историята и на виното, най-подходяща за вас ще е екскурзията в Аранхуез

 

Разбира се, и в рамките на туровете, които тук предлагам и вече са разработени и „утъпкани”, можем да правим промени – да комбинираме, разделяме, съкращаваме или удължаваме маршрути. Правя всичко възможно да прекарате незабравими мигове на испанска земя.