Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

 

     СЪДЕЙСТВИЕ ЗА НАМИРАНЕ НА ХОТЕЛ

 

          В Мадрид има над хиляда хотела от всички категории, без да броим туристическите апартаменти, които са към единайсет хиляди.

 

Гледка от терасата на един 3-звезден хотел на Гран ВияГледка от терасата на един 3-звезден хотел на Гран ВияАко нямата време да организирате настаняването си в Мадрид, мога да ви съдействам и в тази посока. Работя с всички категории хотели, и ще ви намеря възможно най-подходящия според вашите изисквания. Важно е да знаете, че дори двузвездните хостали са с прекрасни условия и на доста добри цени.

 

В туристическия център на Мадрид има чудесни хотели с много удобно местоположение, откъдето можете пеша да стигнете до всички забележителности и до късно да се разхождате попивайки от неповторимата атмосфера на нощен Мадрид, без да се притеснявате за транспорт.

 

Но дори и по-отдалечен от центъра да е хотелът ви, нямате проблем с придвижването: метрото работи до 01.30 през нощта. А по време на нашата екскурзия ще ви обясня как и откъде се купуват билетите за метрото, и ще ви помогна да си ги купите.

 

Когато решите да ползвате услугите ми за намиране на хотел, свържете се с мен и ще уточним детайлите.